Cordon Bleu Tarifi - COOK Tüketici Ürünleri

Cordon Bleu Tarifi

  • Kaç Kişilik: 2
  • Sofra: Fransız Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 1010 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 45 dk / 30 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Domates 1 Adet
2 Taze Kaşar 2 Dilim
3 Sofra Tuzu 1 Tutam
4 Kekik 1 Çay Kaşığı
5 Karabiber 1 Çay Kaşığı
6 Tatlı Kırmızıbiber 1 Çay Kaşığı
7 Kültür Mantarı 250 Gram
8 Soğan 1 Adet
9 Biftek 2 Adet
10 Cook Alüminyum Mutfak Folyosu (8m) 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Etler az yağlı bir tavada biraz kızartılır cook folyo kağıtlarına konur.tavadan etleri aldıktan sonra,aynı tavada mantarlar öldürülür.folyoya aldığınız etlerin üzerine konur.soğan ve domatesler de yuvarlak dilimlenip mantarların üzerine konur.baharatlar eklenir.üzerine taze kaşar konduktan sonra cook folyonun ağzı kapatılır ve fırına verilir.200 derece fırında 30 dakika pişirilir.arzu edilirse yanında patates püresi ile servis yapılır afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 505.35 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 37.15 g 56%
Katı Yağ 0.03 g 0%
Kolestrol 81.76 mg 27%
Sodyum 713.73 mg 30%
Toplam Karbonhidrat 7.41 g 2%
Diyet Lifi 1.38 mg 5%
Protein 13.75 g 28%
Kalsiyum 281.13 mg 28%
Demir 3.17 mg 18%
Potasyum 726.06 mg 21%
A Vitamini 1176.32 IU 24%
B1 Vitamini 0.03 mg 2%
B2 Vitamini 0.03 mg 2%
B3 Vitamini 1.38 mg 7%
B6 Vitamini 5.46 mg 273%
B12 Vitamini 0.55 µg 0%
E Vitamini 3.09 mg 10%
K Vitamini 2.07 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.