1
Etler az yağlı bir tavada biraz kızartılır cook folyo kağıtlarına konur.tavadan etleri aldıktan sonra,aynı tavada mantarlar öldürülür.folyoya aldığınız etlerin üzerine konur.soğan ve domatesler de yuvarlak dilimlenip mantarların üzerine konur.baharatlar eklenir.üzerine taze kaşar konduktan sonra cook folyonun ağzı kapatılır ve fırına verilir.200 derece fırında 30 dakika pişirilir.arzu edilirse yanında patates püresi ile servis yapılır afiyet olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
505.35 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
37.15 g |
56% |
Katı Yağ |
0.03 g |
0% |
Kolestrol |
81.76 mg |
27% |
Sodyum |
713.73 mg |
30% |
Toplam Karbonhidrat |
7.41 g |
2% |
Diyet Lifi |
1.38 mg |
5% |
Protein |
13.75 g |
28% |
Kalsiyum |
281.13 mg |
28% |
Demir |
3.17 mg |
18% |
Potasyum |
726.06 mg |
21% |
A Vitamini |
1176.32 IU |
24% |
B1 Vitamini |
0.03 mg |
2% |
B2 Vitamini |
0.03 mg |
2% |
B3 Vitamini |
1.38 mg |
7% |
B6 Vitamini |
5.46 mg |
273% |
B12 Vitamini |
0.55 µg |
0% |
E Vitamini |
3.09 mg |
10% |
K Vitamini |
2.07 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.