Cook Ile Patlıcan Közleme - COOK Tüketici Ürünleri

Cook Ile Patlıcan Közleme

  • Kaç Kişilik: 7
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 210 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Patlıcan 7 Adet
2 Cook Alüminyum Mutfak Folyosu (10m) 1 Adet
3 Cook Buzdolabı Poşeti Orta Boy 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Hazırlama: Patlıcanların saplarını kestikten sonra iyice yıkayıp kurulayınız. Her bir patlıcanı üstünü ve yanlarını kapatacak şekilde COOK alüminyum folyoya sarınız. Daha sonra fırın tepsisine yerleştirin ve fırının orta rafında 20-25 dakika kadar pişiriniz. Pişmiş patlıcanları fırından çıkarıp elinizin yanmaması için biraz bekledikten sonra alüminyum folyoyu açıp her bir patlıcanı sadece üstten uzunlamasına kesiniz ve çorba kaşığının arkası ile patlıcanların kabuklarını almadan içini çıkarınız ve yemek yapında kullanacağınız kaseye koyunuz. Eğer patlıcanlarınız su bırakmış ise suyunu süzünüz. AFİYET OLSUN.

2

Kullanma/Saklama: Hünkar beğendi, patlıcan salatası gibi yemeklerde rahatça közleme pisliği olmadan kullanabileceğiniz gibi COOK buzdolabı torbalarınızın içine koyarak buzlukta bir sonraki kullanıma kolaylık olması için dondurarak saklayabilirsiniz.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 30.00 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 2.5 g 4%
Sodyum 3.75 mg 0%
Toplam Karbonhidrat 6.88 g 2%
Diyet Lifi 1.25 mg 4%
Protein 1.38 g 3%
Kalsiyum 18.75 mg 2%
Demir 0.63 mg 4%
Potasyum 312.5 mg 9%
A Vitamini 37.5 IU 1%
B1 Vitamini 0.06 mg 4%
B2 Vitamini 0.05 mg 3%
B3 Vitamini 0.06 mg 0%
B6 Vitamini 0.1 mg 5%
E Vitamini 1.5 mg 5%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.