Çıtır Tavuk Kanatları - COOK Tüketici Ürünleri

Çıtır Tavuk Kanatları

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 4214 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 10 dk / 30 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Sofra Tuzu 1 Tutam
2 Kimyon 1 Tutam
3 Kişniş 1 Tutam
4 Zencefil 1 Tutam
5 Limon Suyu 1 Çorba Kaşığı
6 Tavuk Kanat 16 Adet
7 Çiçek Balı 1 Çorba Kaşığı
8 Az Yağlı Light Yoğurt 1 Su Bardağı
9 Cook Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Derin bir karıştırma kabına yoğurt, limon suyu, bal, zencefil, kişniş, kimyon ve tuzu katıştırıp, hazırladığınız bu karışıma tavuk kanatlarını bulayın. Bu karışımın içindeki tavuk kanatlarını en az 1 saat kadar bekletin. Fırın tepsinizi COOK yağlı pişirme kağıdı ile kaplayıp, tavuk kanatlarını daha sonra önceden 200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 20 dakika kadar pişirin. Kızarmış tavuk kanatlarını servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun :))

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 1053.50 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 40.93 g 62%
Sodyum 345.58 mg 14%
Toplam Karbonhidrat 7 g 2%
Diyet Lifi 0.01 mg 0%
Protein 152.75 g 306%
Kalsiyum 82.85 mg 8%
Demir 0.04 mg 0%
Potasyum 76.87 mg 2%
A Vitamini 48.5 IU 1%
B6 Vitamini 0.05 mg 3%
B12 Vitamini 0.18 µg 0%
E Vitamini 0.04 mg 0%
K Vitamini 0.01 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.