1
Derin bir karıştırma kabına yoğurt, limon suyu, bal, zencefil, kişniş, kimyon ve tuzu katıştırıp, hazırladığınız bu karışıma tavuk kanatlarını bulayın. Bu karışımın içindeki tavuk kanatlarını en az 1 saat kadar bekletin. Fırın tepsinizi COOK yağlı pişirme kağıdı ile kaplayıp, tavuk kanatlarını daha sonra önceden 200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 20 dakika kadar pişirin. Kızarmış tavuk kanatlarını servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun :))
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
1053.50 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
40.93 g |
62% |
Sodyum |
345.58 mg |
14% |
Toplam Karbonhidrat |
7 g |
2% |
Diyet Lifi |
0.01 mg |
0% |
Protein |
152.75 g |
306% |
Kalsiyum |
82.85 mg |
8% |
Demir |
0.04 mg |
0% |
Potasyum |
76.87 mg |
2% |
A Vitamini |
48.5 IU |
1% |
B6 Vitamini |
0.05 mg |
3% |
B12 Vitamini |
0.18 µg |
0% |
E Vitamini |
0.04 mg |
0% |
K Vitamini |
0.01 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.