1
pastırmaları küçük şeritler halinde kesin.hafif çıtır hale gelene kadar fırınlayın.marulları da şeritler halinde kesin. domatesler ve peyniri minik küpler haline getirin.zeytinyağını ve taze fesleğeni,sarımsağı blendırda çekin.tercihen kepeklli ekmeği dilimler halinde 2 tarafına kıtır olacak şekilde fırında kızartın.üzerine zeytinyağı ile yaptığınız sosu sürün.ardından diğer malzemeleride çok taşmayacak şekilde ekmeğin üzerine yerleştirin.en son zeytinyağlı sosu bir kez daha üzerine gezdirin.lezzet katmak için üzerine permasan peynirde serpebilirsiniz.afiyet olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
470.10 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
14.08 g |
21% |
Katı Yağ |
2.25 g |
11% |
Kolestrol |
56.67 mg |
19% |
Sodyum |
1042.18 mg |
43% |
Toplam Karbonhidrat |
26.93 g |
9% |
Diyet Lifi |
2.99 mg |
10% |
Protein |
26.57 g |
53% |
Kalsiyum |
236 mg |
24% |
Demir |
3.95 mg |
22% |
Potasyum |
189.85 mg |
5% |
A Vitamini |
3319.38 IU |
66% |
B1 Vitamini |
0.13 mg |
9% |
B2 Vitamini |
0.38 mg |
22% |
B5 Vitamini |
0.24 mg |
2% |
B6 Vitamini |
0.49 mg |
25% |
B12 Vitamini |
0.2 µg |
0% |
E Vitamini |
0.08 mg |
0% |
K Vitamini |
0.06 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.