Malzemeler
| # |
Malzeme |
Miktar |
| 1 |
Taze Kaşar |
1 Su Bardağı |
| 2 |
Un |
3 Yemek Kaşığı |
| 3 |
Sofra Tuzu |
1 Tutam |
| 4 |
Dereotu |
15 Dal |
| 5 |
Karabiber |
1 Tutam |
| 6 |
Tavuk Gögüs |
1 Adet |
| 7 |
Su |
1 Adet |
| 8 |
Kültür Mantarı |
15 Adet |
| 9 |
Bezelye |
1 Su Bardağı |
| 10 |
Havuç |
1 Adet |
| 11 |
Arpacık Soğan |
18 Adet |
| 12 |
Kereviz |
1 Su Bardağı |
| 13 |
Et Suyu |
2 Su Bardağı |
| 14 |
Pastörize Süt |
2 Su Bardağı |
| 15 |
Enginar Kalbi |
6 Adet |
| 16 |
Cook Yağlı Pişirme Kağıdı |
1 Adet |
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
| Kalori |
3720.90 |
% Günlük Değer ** |
| Toplam Yağ |
110.82 g |
168% |
| Kolestrol |
5.65 mg |
2% |
| Sodyum |
2135.39 mg |
89% |
| Toplam Karbonhidrat |
489.21 g |
163% |
| Diyet Lifi |
48.64 mg |
162% |
| Protein |
208.08 g |
416% |
| Kalsiyum |
2968.19 mg |
297% |
| Demir |
40.76 mg |
226% |
| Potasyum |
16352.75 mg |
467% |
| A Vitamini |
52803.5 IU |
1056% |
| B1 Vitamini |
4.58 mg |
305% |
| B2 Vitamini |
18.06 mg |
1062% |
| B3 Vitamini |
20.53 mg |
103% |
| B6 Vitamini |
87.6 mg |
4380% |
| B12 Vitamini |
3.81 µg |
0% |
| E Vitamini |
35.25 mg |
118% |
| K Vitamini |
64.27 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.