Malzemeler
# |
Malzeme |
Miktar |
1 |
Taze Kaşar |
1 Su Bardağı |
2 |
Un |
3 Yemek Kaşığı |
3 |
Sofra Tuzu |
1 Tutam |
4 |
Dereotu |
15 Dal |
5 |
Karabiber |
1 Tutam |
6 |
Tavuk Gögüs |
1 Adet |
7 |
Su |
1 Adet |
8 |
Kültür Mantarı |
15 Adet |
9 |
Bezelye |
1 Su Bardağı |
10 |
Havuç |
1 Adet |
11 |
Arpacık Soğan |
18 Adet |
12 |
Kereviz |
1 Su Bardağı |
13 |
Et Suyu |
2 Su Bardağı |
14 |
Pastörize Süt |
2 Su Bardağı |
15 |
Enginar Kalbi |
6 Adet |
16 |
Cook Yağlı Pişirme Kağıdı |
1 Adet |
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
3720.90 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
110.82 g |
168% |
Kolestrol |
5.65 mg |
2% |
Sodyum |
2135.39 mg |
89% |
Toplam Karbonhidrat |
489.21 g |
163% |
Diyet Lifi |
48.64 mg |
162% |
Protein |
208.08 g |
416% |
Kalsiyum |
2968.19 mg |
297% |
Demir |
40.76 mg |
226% |
Potasyum |
16352.75 mg |
467% |
A Vitamini |
52803.5 IU |
1056% |
B1 Vitamini |
4.58 mg |
305% |
B2 Vitamini |
18.06 mg |
1062% |
B3 Vitamini |
20.53 mg |
103% |
B6 Vitamini |
87.6 mg |
4380% |
B12 Vitamini |
3.81 µg |
0% |
E Vitamini |
35.25 mg |
118% |
K Vitamini |
64.27 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.