Balıklı Kanepe - COOK Tüketici Ürünleri

Balıklı Kanepe

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 3107 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 30 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Siyah Zeytin 10 Adet
2 Limon Suyu 1 Adet
3 Tereyağ 60 Gram
4 Uskumru 1 Adet
5 Yumurta 2 Adet
6 Dilimli Tost Ekmeği 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

füme uskumru balığının derisini temizleyip,kılçıklarını ayıklayın.küçük parçalara bölüp bir kaba koyun. diğer tarafta yereyağ ile limon suyunu karrıştırıp macun kıvamına getirin . balıkları içine katın.çatal yardımı ile ezip birbirine yedirin.ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkarın.her dilimi 4 parçaya bölün.üzerine balık karışımını sürün.yumurtaları halka halka kesin.kanepelerin üzerine birer parça koyun.en üste çekirdeklerini çıkardığınız zeytinden koyun.afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 776.98 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 53.52 g 81%
Katı Yağ 5.15 g 26%
Kolestrol 15.9 mg 5%
Sodyum 176.11 mg 7%
Toplam Karbonhidrat 23.66 g 8%
Diyet Lifi 0.72 mg 2%
Protein 16.52 g 33%
Kalsiyum 88.45 mg 9%
Demir 1.73 mg 10%
Potasyum 112.53 mg 3%
A Vitamini 256.58 IU 5%
B1 Vitamini 0.13 mg 9%
B2 Vitamini 0.16 mg 9%
B6 Vitamini 0.16 mg 8%
B12 Vitamini 0.19 µg 0%
E Vitamini 0.24 mg 1%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.