Balık Kavurma - COOK Tüketici Ürünleri
KurumsalOnline Alışveriş

Balık Kavurma

  • Kaç Kişilik: 6
  • Sofra: Türk Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 1015 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 45 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Domates 1 Adet
2 Ayçiçek Yağı 0.5 Çay Bardağı
3 Kekik 1 Tutam
4 Karabiber 1 Tutam
5 Pul Kırmızıbiber 1 Tutam
6 Sivri Biber 1 Adet
7 Sarımsak 1 Adet
8 Soğan 1 Adet
9 Fener Balığı 1 Adet
10 Organik Mantar 1 Tutam
11 Soya Sos 1 Tatlı Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

kızgın tavaya sıvı yağımızı koyuyoruz.yağımız kızınca doğradığımız soğanımızı ilave ediyoruz.ardından doğradığımız mantarlarımızı ilave ediyoruz.biraz karıştırdıktan sonra doğradığımız biberleri ilave ediyoruz ve karıştırıyoruz.kuşbaşı doğradığımız balıklarımızı tavaya koyuyoruz. ince doğradığımız sarımsakları da ilave ederek karıştırıyoruz. küp küp doğradığımız domateslerimizi ilave ediyoruz.baharatlarımızı ekliyoruz.soya sosunu da ilave ettikten sonra ateşte ısıttığımız kiremit güvecimize bu yemeğimizi alıyoruz.üzerine bir tutam kekik ekledikten sonra bir 10 dakika ısıtılmış fırında tutup servis yapıyoruz. afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 169.19 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 75.99 g 115%
Katı Yağ 0.04 g 0%
Doymamış Yağ 0.04 g 0%
Kolestrol 0.08 mg 0%
Sodyum 55.56 mg 2%
Toplam Karbonhidrat 9.01 g 3%
Diyet Lifi 0.81 mg 3%
Protein 9.9 g 20%
Kalsiyum 55.6 mg 6%
Demir 1.49 mg 8%
Potasyum 239.72 mg 7%
A Vitamini 476.68 IU 10%
B1 Vitamini 0.01 mg 1%
B2 Vitamini 0.01 mg 1%
B3 Vitamini 0.17 mg 1%
B6 Vitamini 1.65 mg 83%
E Vitamini 4.17 mg 14%
K Vitamini 1.27 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.