Avcı Pilavı - COOK Tüketici Ürünleri
KurumsalOnline Alışveriş

Avcı Pilavı

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 1771 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Tavuk Bulyon 1 Adet
2 Pilavlık Bulgur 1 Su Bardağı
3 Biber Çarliston 12 Adet
4 Soğan 1 Adet
5 Domates Salcası 0.5 Yemek Kaşığı
6 Biber Salçası 0.5 Yemek Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

Hazırlama: Soğan ve biber doğranır, pilavı yapacağınız tencerede yağ ile kavrulur. Bir ölçü bulgur konarak o da biraz kavrulur. Daha önce düdüklü tencerede pişen tavşan'ın yemek suyundan alınan iki ölçek suya domates ve biber salçaları eklenir (isteyen 1 veya 2 parça tavuk bulyon ekleyebilir) ve karıştırılır. Bu karışım kavrulan bulgura aktarılır.

2

Pişirme: Suyunu çekene kadar pişirilip 10 dakika demlemeye bırakılır. Afiyet Olsun... Bu tarifi sizlerle paylaşmama yardımcı olan Avcı arkadaşımız SAVAŞ EKTİRİCİ'ye teşekkür ederim.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 442.83 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 19.3 g 29%
Kolestrol 0.06 mg 0%
Sodyum 9.44 mg 0%
Toplam Karbonhidrat 56.79 g 19%
Diyet Lifi 9 mg 30%
Protein 26.28 g 53%
Kalsiyum 17.5 mg 2%
Demir 1.41 mg 8%
Potasyum 283.13 mg 8%
A Vitamini 285.75 IU 6%
B3 Vitamini 0.22 mg 1%
B6 Vitamini 2.15 mg 108%
E Vitamini 0.43 mg 1%
K Vitamini 0.95 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.

İnternet sayfamızda, kullanımınızı en verimli hale getirebilecek ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek amacıyla; çerezlerden yararlanılmaktadır. İnternet sayfamızı kullanarak çerezlerin, Çerez Politikamız ile uyumlu bir şekilde kullanılmasına onay verdiğiniz kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Kapat