1
ilk önce makarnayı haslıyoruz makarna haslandıktan sonra üzerıne kasar peynırı rendelıyoruz daha sonra göğüs etlerını yağda kavuruyoruz üzerine mntarı eklıyoruz hepsı piştikten sonra tavuk ve mantarın uzerune kremayı döküp pişiriyoruz piştikten sonra makarnaya ekleyıp servıse sunuyoruz
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
2061.99 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
109.91 g |
167% |
Katı Yağ |
28.75 g |
144% |
Kolestrol |
332.7 mg |
111% |
Sodyum |
205.7 mg |
9% |
Toplam Karbonhidrat |
211.28 g |
70% |
Diyet Lifi |
1 mg |
3% |
Protein |
53.23 g |
106% |
Kalsiyum |
560.3 mg |
56% |
Demir |
8.5 mg |
47% |
Potasyum |
662.5 mg |
19% |
A Vitamini |
3333.33 IU |
67% |
B1 Vitamini |
2.5 mg |
167% |
B2 Vitamini |
1 mg |
59% |
B3 Vitamini |
0.7 mg |
4% |
B6 Vitamini |
1.16 mg |
58% |
B12 Vitamini |
0.61 µg |
0% |
E Vitamini |
2.2 mg |
7% |
K Vitamini |
0.45 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.