1
tavuk ggüslerini kasapta ızgaralık açtırıp soslatın sonra tavada sosunu yapmaya paşlayalım önce soganları yarım julyen dogra tavaya at kavurmaya başla sonra biberleride at dometesleri kabuklarını soy onlarıda dogra at karıştır sarmısakta 2diş dogra at kaparisinide at tatlandır 1 su bardagı su ver kaynamaya başlasın kısık ateşte sonra dinlenmeye bırak tavukları kızart borsuyonla ve sosunu sıcak olarak servisle üzerine ver tavugun
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
317.46 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
22.48 g |
34% |
Katı Yağ |
0.09 g |
0% |
Kolestrol |
0.44 mg |
0% |
Sodyum |
1417.99 mg |
59% |
Toplam Karbonhidrat |
5.99 g |
2% |
Diyet Lifi |
1.31 mg |
4% |
Protein |
25.72 g |
51% |
Kalsiyum |
56.75 mg |
6% |
Demir |
3.17 mg |
18% |
Potasyum |
569.67 mg |
16% |
A Vitamini |
2059.39 IU |
41% |
B1 Vitamini |
0.06 mg |
4% |
B2 Vitamini |
0.06 mg |
4% |
B3 Vitamini |
0.6 mg |
3% |
B6 Vitamini |
4.17 mg |
209% |
E Vitamini |
3 mg |
10% |
K Vitamini |
0.1 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.