# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
2 | Karabiber | 1 Tutam |
3 | Limon | 0.5 Adet |
4 | Kapari | 1 Yemek Kaşığı |
5 | Somon Füme | 150 Gram |
6 | Az Yağlı (light) Mayonez | 1 Çorba Kaşığı |
7 | Kuşkonmaz Konservesi | 150 Gram |
8 | Cook Alüminyum Mutfak Folyosu (8m) | 1 Adet |
Hazırlanışı: COOK Alüminyum mutfak folyosu ile kapladığınız kesme tahtanızın üzerine somonu yerleştirin. Ortasına kuşkonmazları sererek üzerine karabiber, yarım limon suyu, tuz, light mayonez, kapari ilave ederek rulo halinde sarın.
Servis: Rulo halindeki somonları ikişer parmak kalınlığında verev şeklinde dilimleyin. Servis tabağınıza alarak arzu ettiğinizde formda süsleyin. Afiyet Olsun.
Kalori | 134.78 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 5.47 g | 8% |
Katı Yağ | 0.01 g | 0% |
Sodyum | 1640.26 mg | 68% |
Toplam Karbonhidrat | 8.63 g | 3% |
Diyet Lifi | 1.67 mg | 6% |
Protein | 17.54 g | 35% |
Kalsiyum | 17.94 mg | 2% |
Demir | 1.22 mg | 7% |
Potasyum | 154.37 mg | 4% |
A Vitamini | 76.91 IU | 2% |
B6 Vitamini | 0.22 mg | 11% |
B12 Vitamini | 2.48 µg | 0% |
E Vitamini | 0.7 mg | 2% |
K Vitamini | 3.37 µg | 0% |