# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Domates | 1 Adet |
2 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
3 | Karabiber | 1 Tutam |
4 | Soğan | 0.5 Adet |
5 | Limon | 0.5 Adet |
6 | Çinakop | 6 Adet |
7 | Cook Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
Hazırlama: Çinakopları yıkayıp suyunu süzün. Tezgahınızın üzerine COOK Yağlı Pişirme Kağıdını koyun. Balıkları yerleştirip üzerlerine tuz, karabiber serpin, ince halka şeklinde kesilmiş soğan ve domatesleri dizip birkaç damla limon sıkın. İsterseniz maydonoz, mantar, sarımsak da koyabilirsiniz. Üzerini Yağlı Kağıt ile örtüp kenarlarını sıkıca içe doğru kıvırıp kapatın.
Pişirme: Teflon tavada kapağı kapalı olarak kısık ateşte arkalı önlü herbir tarafını 10'ar dakika pişirin. Piştiğini kağıttan da anlayabilirsiniz. Afiyet Olsun
Kalori | 865.50 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 37.78 g | 57% |
Kolestrol | 0.19 mg | 0% |
Sodyum | 705.77 mg | 29% |
Toplam Karbonhidrat | 5.77 g | 2% |
Diyet Lifi | 0.13 mg | 0% |
Protein | 119.28 g | 239% |
Kalsiyum | 15.82 mg | 2% |
Demir | 0.96 mg | 5% |
Potasyum | 255.5 mg | 7% |
A Vitamini | 848.73 IU | 17% |
B1 Vitamini | 0.03 mg | 2% |
B2 Vitamini | 0.03 mg | 2% |
B3 Vitamini | 0.28 mg | 1% |
B6 Vitamini | 2.07 mg | 104% |
E Vitamini | 1.13 mg | 4% |
K Vitamini | 2.73 µg | 0% |