# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Zeytin Yağı | 1 Çorba Kaşığı |
2 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
3 | Karabiber | 1 Tutam |
4 | Çipura | 2 Adet |
5 | Domates Cherry | 5 Diş |
6 | Patates | 2 Adet |
7 | Soğan | 1 Adet |
8 | Cook Fırın Torbası Küçük Boy | 1 Adet |
Hazırlanışı: Balıklarınızı temizletip üzerlerine derin bir çizik attırın. Temizlenen balıkları yıkayıp kuruladıktan sonra iç kısmına ve dışına zeytinyağı sürüp tuz ve karabiber serpin.
Soğanı soyup halka halka doğrayın. Patatesleri soyup uzunlamasına ikiye kesip doğrayın. Cherry domatesleri ikiye bölün. Hepsini karıştırın, üzerlerine bir miktar yağ gezdirip tuz ve karabiber serpin.
Pişirme: COOK Fırın Torbası'na sebzelerin yarısını yayın. Üzerlerine 2 balığı yerleştirin. Balıkların üzerine kalan sebzeleri dizin. Poşetin ağzını kapatıp birkaç yerine bıçağın ucunu batırın. Fırın tepsisine alıp önceden ısınmış 200C fırında pişirin. Afiyet Olsun!
Kalori | 437.59 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 17.8 g | 27% |
Kolestrol | 0.13 mg | 0% |
Sodyum | 677.03 mg | 28% |
Toplam Karbonhidrat | 25.46 g | 8% |
Diyet Lifi | 0.23 mg | 1% |
Protein | 44 g | 88% |
Kalsiyum | 23.37 mg | 2% |
Demir | 2.46 mg | 14% |
Potasyum | 703.67 mg | 20% |
A Vitamini | 668.61 IU | 13% |
B3 Vitamini | 1.32 mg | 7% |
B6 Vitamini | 4.39 mg | 220% |
E Vitamini | 2.97 mg | 10% |
K Vitamini | 3.03 µg | 0% |