# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Klasik Beyaz Peynir | 50 Gram |
2 | Kekik | 1 Tutam |
3 | Kurutulmuş Domates | 5 Adet |
4 | Yumurta | 1 Adet |
5 | Milföy Hamuru | 8 Adet |
6 | Yeşil Zeytin | 0.75 Su Bardağı |
7 | Cook Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
Hazırlanışı Milföy hamurlarını oda ısısında yumuşayana kadar bekletin. Yeşil zeytinleri ve domatesleri mutfak robotunda çekerek püre haline getirin. Peynir ve kekik ekleyip karıştırın.
Hazırlanışı (devam) Fırın tepsisine COOK Yağlı Pişirme Kağıdı'nı serin. 4 adet milföy hamurunu üzerine yerleştirin ve karışımı üzerlerine paylaştırın.
Hazırlanışı (devam) Kalan hamurları üzerlerine kapatın ve açılmaması için çatalla kenarlarına bastırın. Yumurta sarısı sürüp kekik serpiştirin.
Pişirme Bıçakla üzerlerine 3 kesik yapıp 200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin ve servis yapın. Afiyet olsun!
Kalori | 124.09 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 11.48 g | 17% |
Katı Yağ | 1.89 g | 9% |
Kolestrol | 0.16 mg | 0% |
Sodyum | 702.01 mg | 29% |
Toplam Karbonhidrat | 66.89 g | 22% |
Diyet Lifi | 2.38 mg | 8% |
Protein | 14.72 g | 29% |
Kalsiyum | 53.61 mg | 5% |
Demir | 4.93 mg | 27% |
Potasyum | 316.67 mg | 9% |
A Vitamini | 718.98 IU | 14% |
B2 Vitamini | 0.05 mg | 3% |
B3 Vitamini | 0.55 mg | 3% |
B5 Vitamini | 0.06 mg | 1% |
B6 Vitamini | 5.03 mg | 252% |
E Vitamini | 1.1 mg | 4% |
K Vitamini | 3.14 µg | 0% |