1
tavukları haşla tüm olarak sonra tirit halinde dit ince ince sonra bayat ekmeklerin içini al tencereye sütü koy ekmek tereyagıda ve cevizide havanda döv at sarmısaklrda döv at tuz ve beyaz toz bibeberde at karıştırrarak ekmekleri erit sonra tavukları atkaynat ılık olarak ye
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
320.06 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
17.65 g |
27% |
Katı Yağ |
1.72 g |
9% |
Doymamış Yağ |
0.02 g |
0% |
Kolestrol |
21.55 mg |
7% |
Sodyum |
432.82 mg |
18% |
Toplam Karbonhidrat |
17.26 g |
6% |
Diyet Lifi |
0.07 mg |
0% |
Protein |
17.87 g |
36% |
Kalsiyum |
209.18 mg |
21% |
Demir |
0.37 mg |
2% |
Potasyum |
377.89 mg |
11% |
A Vitamini |
266.9 IU |
5% |
B6 Vitamini |
0.25 mg |
13% |
E Vitamini |
0.11 mg |
0% |
K Vitamini |
0.06 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.