1
Öncelikle levrek balığımızın içini ve kafasını temizliyoruz.
Ardından fleto edip derisinden ayırıyoruz.
Derilerinden ayırdığımız balıklarımızı küp küp doğruyoruz ve zeytinyağı, tuz karabiberde marine ediyoruz.
Armudumuzu kabuklu şekilde ordasında bir dilim alıyoruz.
Yuvarlak form ile armudun ortasında delik açıyoruz.
Ardından armudu limon suyunun için atıyoruz.
Limonlu ve suyun içinde haşlıyoruz.
Haşladığımız ayvayı Cook yağlı kağıdına çıkartıp, içini levrek balığı ile dolduruyoruz.
180 derecede 15 dakika pişiriyoruz.
Nar sosumuz içi narın suyunu sıkıyoruz.
Nar suyu ile kırmızı şarabı ocakta çektirdikten sonra bütün yiyeceklerimizi servise hazır hala getiriyoruz.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
1348.50 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
23.61 g |
36% |
Sodyum |
1314.65 mg |
55% |
Toplam Karbonhidrat |
41.06 g |
14% |
Protein |
55.42 g |
111% |
Kalsiyum |
19.39 mg |
2% |
Demir |
1.17 mg |
7% |
Potasyum |
93.25 mg |
3% |
A Vitamini |
9.97 IU |
0% |
B6 Vitamini |
0.04 mg |
2% |
K Vitamini |
5.47 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.