# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Un | 1 Çorba Kaşığı |
2 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
3 | Kuru Fasulye | 1 Çay Bardağı |
4 | Biber Salçası | 1 Çorba Kaşığı |
Hazırlama TENCEREYİ OCAĞA KOYARIZ.
Pişirme YAĞINI KOYARIZ. YAĞ KIZINCA SALÇASINI KOYUP KARIŞTIRIRIZ. ÖNCEDEN HAŞLADIĞIMIZ KURU FASULYENİN SUYUNU TENCERENİN İÇİNİ BOŞALTIP, KARIŞTIRIYORUZ. TUZUNU EKLEYİP , UNUNU KOYUP TEKRAR KARIŞTIRIYORUZ. KAYNAMAYA BAŞLAMADAN 5 DK ÖNCE BİR AVUÇ HAŞLANMIŞ FASULYEYİ KOYUYORUZ. KARIŞTIRIYORUZ.
Servis ÇORBA KOYULAŞINCA OCAĞI KAPATIYORUZ. AFİYET OLSUN.
Kalori | 84.95 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 2.52 g | 4% |
Sodyum | 322.98 mg | 13% |
Toplam Karbonhidrat | 3.28 g | 1% |
Protein | 2.82 g | 6% |
Kalsiyum | 0.2 mg | 0% |
Potasyum | 0.07 mg | 0% |