1
Şekilli kalıplar ile peynirleri kesin. Eğer kalıbınız yok ise bıçak ile üçgen veya daire şeklinde yapabilirsiniz. Salamları da şekilli kestikten sonra ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin. Peynirleri koyun. Renkli reçelin tanesiz kısmı ile peynirlerin ortalarına damlalar yapın.
Arzu ederseniz kareler şeklinde kesip kanepe olarak da kullanabilirsiniz.
Ekmekleriniz servis hazır....
Afiyet Olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
323.77 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
23.39 g |
35% |
Sodyum |
0.18 mg |
0% |
Toplam Karbonhidrat |
21.24 g |
7% |
Diyet Lifi |
0.77 mg |
3% |
Protein |
15.2 g |
30% |
Kalsiyum |
321.67 mg |
32% |
Demir |
1.6 mg |
9% |
A Vitamini |
0.14 IU |
0% |
B1 Vitamini |
0.13 mg |
9% |
B2 Vitamini |
0.17 mg |
10% |
B6 Vitamini |
0.44 mg |
22% |
B12 Vitamini |
1.2 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.