# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Klasik Beyaz Peynir | 50 Gram |
2 | Taze Kaşar | 50 Gram |
3 | Karnabahar | 650 Gram |
4 | Hardallı Sos | 2.5 Su Bardağı |
Hazırlama: Karnabaharları yıkadıktan sonra tek tek ayırıp bir tencerede haşlayınız. Suyunu iyice süzünüz. COOK Mutfağı malzemelerindeki "hardallı sosu" yarım ölçü ile hazırlayın. Haşladığınız karnabaharları bu sosun içine koyup karıştırın.
Pişirme: Hardal soslu karnabaharları fırın kabınıza alın. Üstüne biraz beyaz peynir rendesi biraz da kaşar peyniri rendesi koyup 175 derece sıcaklıktaki fırında 15 dakika üstü kızarana kadar pişirin. Bu tarifi Karnabahar yemeğini sevmeyenlere denemeleri için özellikle tavsiye ediyorum. Çok lezzetli oluyor. AFİYET OLSUN.......
Kalori | 201.16 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 7.08 g | 11% |
Kolestrol | 0.33 mg | 0% |
Sodyum | 144.38 mg | 6% |
Toplam Karbonhidrat | 0.83 g | 0% |
Protein | 10.94 g | 22% |
Kalsiyum | 151.63 mg | 15% |
Demir | 0.81 mg | 5% |
Potasyum | 406.25 mg | 12% |
A Vitamini | 1462.56 IU | 29% |
B2 Vitamini | 0.11 mg | 6% |
B3 Vitamini | 1.14 mg | 6% |
B5 Vitamini | 0.12 mg | 1% |
B6 Vitamini | 10.5 mg | 525% |
B12 Vitamini | 0.19 µg | 0% |
E Vitamini | 1.95 mg | 7% |