1
Hazırlama ve Pişirme:
Bonfileleri yayvan bir tencereye yerleştirdikten sonra ince dilim şeklinde kestiğiniz kuru soğanları üstüne yerleştirin. Etler suyunu çekene kadar kısık ateşte hafif pişirin.
COOK Mutfağındaki Peynirli Sos'u yarım ölçüden hazırladıktan sonra tencereye ilave edip bununla da 15-20 dakika kısık ateşte pişirin.
(arzu ederseniz fırın kabına alıp üstünü örtmeden de 15 kadar üstü kızarana kadar 180 derecede pişirebilirsiniz)
Çok lezzetli ve pratik. Denemenizi isterim.
Afiyet Olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
311.20 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
20.05 g |
30% |
Kolestrol |
65.05 mg |
22% |
Sodyum |
45.54 mg |
2% |
Toplam Karbonhidrat |
0.43 g |
0% |
Protein |
17.75 g |
36% |
Kalsiyum |
2.91 mg |
0% |
Demir |
0.32 mg |
2% |
Potasyum |
70.89 mg |
2% |
A Vitamini |
226.99 IU |
5% |
B3 Vitamini |
0.18 mg |
1% |
B6 Vitamini |
1.6 mg |
80% |
E Vitamini |
0.3 mg |
1% |
K Vitamini |
1.09 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.