# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
2 | Kekik | 1 Tutam |
3 | Karabiber | 1 Tutam |
4 | Kimyon | 1 Tutam |
5 | Sarımsak | 1 Diş |
6 | Tavuk Pirzola | 500 Gram |
7 | Cook Fırın Torbası Küçük Boy | 1 Adet |
Hazırlama: Tavuk parçalarının üstüne kimyon, kekik, karabiber, tuz serpiştirdikten sonra COOK Fırın Torbasına yerleştirin. İnce doğramış olduğunuz sarmısakları torbanın içine koyup fırın tabağınıza alın.
Pişirme: Fırın torbasının ağzını bağladıktan sonra kürdan yardımı ile 4-5 yerinden delip önceden 170 derecede ısıttığınız fırında 30 dakika kadar pişirin. Afiyet Olsun.
Kalori | 270.46 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 13.91 g | 21% |
Katı Yağ | 0.02 g | 0% |
Sodyum | 324.09 mg | 14% |
Toplam Karbonhidrat | 2.15 g | 1% |
Diyet Lifi | 0.03 mg | 0% |
Protein | 32.85 g | 66% |
Kalsiyum | 22.61 mg | 2% |
Demir | 1.3 mg | 7% |
Potasyum | 24.02 mg | 1% |
A Vitamini | 34.32 IU | 1% |
B6 Vitamini | 0.02 mg | 1% |
E Vitamini | 0.06 mg | 0% |
K Vitamini | 1.41 µg | 0% |