# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Toz Şeker | 2 Su Bardağı |
2 | Bitter Çikolata | 250 Gram |
3 | Fındık | 250 Gram |
4 | Ceviz | 250 Gram |
5 | Çiçek Balı | 1 Su Bardağı |
6 | Kuru Üzüm | 200 Gram |
7 | Kuru Kayısı | 150 Gram |
8 | Kuru İncir | 1 Kilogram |
incirrleri vetüm mazemeleri küçük kuşbaşı haline gelecek şekilde zırhla ve ayrı birtencerede2subardagısuyla 1 çaybardagı şeker ve 1 subardagı balı koy kaynat limin yarım sık ve içine 1yemek kaşıkıtoz jole at karıştırarak karışımı yani incirleri at tüm mazemeyi at karıştır dibine tutmasın koyulaşmaya başladımı cam kaseye al sogut sonra üçgen dilimle ve eritilmiş sıcak çukolatayla ye
Kalori | 1436.75 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 33.74 g | 51% |
Sodyum | 58.67 mg | 2% |
Toplam Karbonhidrat | 235.18 g | 78% |
Diyet Lifi | 12.7 mg | 42% |
Protein | 28.71 g | 57% |
Kalsiyum | 248.42 mg | 25% |
Demir | 5.94 mg | 33% |
Potasyum | 1374.5 mg | 39% |
A Vitamini | 130.17 IU | 3% |
B3 Vitamini | 647.25 mg | 3236% |
E Vitamini | 0.13 mg | 0% |