1
ÖNCE YOĞURT,SIVI YAĞ,KARBONAT TOZU,TOZ ŞEKER,TUZ,KABARTMA TOZU Bİ KABA KOYARAK GÜZELCE KARIŞTIRIYORUZ .İNCE KIYILMIŞ DEREOTUNU DA EKLİYORUZ ARKASINDAN KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA OLUCAK TARZDA YOĞURUYORUZ İÇİNE KOYMAK İSTEDİĞİMİZ PEYNİR,PATATES,GİBİ İÇ HARÇLARINI İSTEDİĞİMİZ LEZZETTE HAZIRLIYORUZ VE TEPSİYE DİREK KOYMADAN ÖNCE COOK FIRIN KAĞIDINI TEPSİYE HAZIRLIYORUZ KAĞIDIN ÜSTÜNE POĞAÇALARI KOYUYORUZ VE YUMURTANIN SARISINI EKLEDİKTEN SONRA FIRINA KOYUYORUZ 200 DERECE YAKLAŞIK 40 YADA 45 DAKİKA FIRINDA PİŞİRİYORUZ ÇOK GÜZEL VE YUMUŞAK OLUYOR AFİYET OLSUN :))))
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
1011.89 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
183.22 g |
278% |
Sodyum |
581.73 mg |
24% |
Toplam Karbonhidrat |
27.06 g |
9% |
Diyet Lifi |
0.31 mg |
1% |
Protein |
29.6 g |
59% |
Kalsiyum |
153.73 mg |
15% |
Demir |
0.92 mg |
5% |
Potasyum |
40.79 mg |
1% |
A Vitamini |
1029.26 IU |
21% |
B2 Vitamini |
0.21 mg |
12% |
B5 Vitamini |
0.24 mg |
2% |
B6 Vitamini |
0.14 mg |
7% |
E Vitamini |
8.32 mg |
28% |
K Vitamini |
0.01 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.