# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Taze Kaşar | 2 Yemek Kaşığı |
2 | Siyah Zeytin | 1 Yemek Kaşığı |
3 | Un | 1.5 Su Bardağı |
4 | Kekik | 1 Tutam |
5 | Su | 1 Yemek Kaşığı |
6 | Yağlı İnek Sütü | 0.5 Su Bardağı |
7 | Domates Salcası | 0.5 Yemek Kaşığı |
8 | Sosis | 3 Adet |
9 | Yaş Maya (adet/küp) | 0.5 Paket |
10 | Sucuk | 8 Dilim |
11 | Sıvı Yağ | 0.5 Çay Bardağı |
12 | Sıvı Yağ | 1 Yemek Kaşığı |
13 | Cook Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
14 | Cook Kesimli Streç Film | 1 Adet |
Hamurun Hazırlanması: Yarım su bardağı ılık sütün içinde yarım küp yaş mayayı çözdürün. Yarım çay bardağı sıvı yap, sütlü maya ve 1.5 su bardağı unu karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında olacak şekilde yoğurun. Bir kabın içine koyup üzerini COOK Kesimli Streç Film ile kapatıp buzdolabında 30 dakika bekletin.
Malzemenin ve Sosun Hazırlanması: Peyniri rendeleyin. Zeytin, sosis ve sucukları küp şeklinde kesin. Kenara ayırın. Sosu için başka bir kabın içinde yarım yemek kaşığı salça, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tutam kekik ve 1 yemek kaşığı suyu karıştırın.
Pişirme: Buzdolabından çıkardığınız dinlenmiş hamuru yarım cm kalınlığında daire şekilinde açın. Hazırlamış olduğunuz sosu hamurun üzerine sürün. Sonra zeytin,sucuk ve sosisleri, dairenin yarısı ile kenarı arasına koyun, rulo şeklinde sarın. Bir bıçak yardımı ile 2 parmak genişliğinde kesip COOK Yağlı Pişirme Kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine yatay şekilde yerleştirin. Rendelediğiniz peynirleri üzerlerine serpin. Fırında 180 derece sıcaklıkta 25 dakika pişirin. Pratik ve lezzetli, minik pizzaların hazır… Afiyet Olsun
Kalori | 1086.33 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 198.35 g | 301% |
Katı Yağ | 14.18 g | 71% |
Doymamış Yağ | 2.25 g | 23% |
Kolestrol | 77.81 mg | 26% |
Sodyum | 867.52 mg | 36% |
Toplam Karbonhidrat | 10.24 g | 3% |
Protein | 38.31 g | 77% |
Kalsiyum | 96 mg | 10% |
Demir | 3.42 mg | 19% |
Potasyum | 264.16 mg | 8% |
A Vitamini | 170.09 IU | 3% |
B6 Vitamini | 0.21 mg | 11% |
B12 Vitamini | 0.08 µg | 0% |
E Vitamini | 6.77 mg | 23% |
K Vitamini | 1.99 µg | 0% |