1
pandispanya unu,yumurta su ile 7-8 dakika çırpın.bir çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice karıştırın.26 cm çapında ki kalıba dökün.önceden ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirin.soğuduktan sonra enlemesine 2 ye kesin.krema için,sütü ılıtın.içinde nescafeyi eritin.buzdolabında soğutun.daha sonra ,bu sütle pasta kremasını 2-3 dakika çırpın.pandispanyanın alt patının üzerine nescafeli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin.ikinci patı kapatın.pastanın tamamını krema ile kaplayın.üzerini antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyin.afiyet olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
408.04 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
13.8 g |
21% |
Sodyum |
154.7 mg |
6% |
Toplam Karbonhidrat |
30.27 g |
10% |
Diyet Lifi |
0.15 mg |
1% |
Protein |
13.32 g |
27% |
Kalsiyum |
78.23 mg |
8% |
Demir |
0.08 mg |
0% |
Potasyum |
213.45 mg |
6% |
A Vitamini |
75.6 IU |
2% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.