1
2 Adet yufkayı üst üste tezgâha serin ve 8 eşit üçgen parçaya bölün. Her bir üçgen parçanın enli kısmına önce pastırma dilimleri, üzerine jülyen doğranmış çarliston ve kırmızı biberleri ve en üzerine de dilim kesilmiş kaşar peynirini yerleştirin. Kenarlarını kapatarak, geniş bir şekilde çok sıkmadan sarın. (24 parça börek çıkıyor).
Sardığınız börekleri, kızgın yağda (tercihan fındık yağında) kızartarak servis yapın. Afiyet olsun ...
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
192.18 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
7.23 g |
11% |
Katı Yağ |
0.34 g |
2% |
Kolestrol |
8.5 mg |
3% |
Sodyum |
110.63 mg |
5% |
Toplam Karbonhidrat |
23.34 g |
8% |
Protein |
9.79 g |
20% |
Kalsiyum |
68.75 mg |
7% |
Demir |
0.28 mg |
2% |
Potasyum |
26.25 mg |
1% |
A Vitamini |
5.27 IU |
0% |
B6 Vitamini |
0.07 mg |
4% |
B12 Vitamini |
0.14 µg |
0% |
E Vitamini |
0.01 mg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.