# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Dana Kuşbaşı | 400 Gram |
2 | Bezelye | 1 Su Bardağı |
3 | Havuç | 2 Adet |
4 | Soğan | 1 Adet |
5 | Milföy Hamuru | 12 Yaprak |
6 | Cook Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
Hazırlanışı: Soğanı yemeklik doğrayın. Havucu küp şeklinde kesin. Düdüklü tencereye 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyduktan sonra soğan, kuşbaşı et, havuç ve bezelyeleri koyup pişirin. Fırınınızı 175 derecede önceden ısıtın. Her bir milföy hamurunu 2'ye bölün. Böylece 24 parça elde etmiş olursunuz. Ortalarına hazırladığınız içten koyup rulo şeklinde kapatın. Ruloların kenarlarını bastırarak kapatın. Börek içiniz artarsa derin dondurucuda bir sonraki kullanım için saklayabilirsiniz...
Pişirme: Fırın tepsinize COOK yağlı pişirme kağıdını serin. Hazırladığınız börekleri yerleştirdikten sonra önceden ısıttığınız fırında 35-40 dakika üstleri hafif kızarıncaya kadar pişirin. Talaş böreğiniz hazır .... Afiyet olsun
Kalori | 101.38 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 10.74 g | 16% |
Katı Yağ | 1 g | 5% |
Kolestrol | 0.05 mg | 0% |
Sodyum | 332.6 mg | 14% |
Toplam Karbonhidrat | 37.09 g | 12% |
Diyet Lifi | 1.48 mg | 5% |
Protein | 12.9 g | 26% |
Kalsiyum | 7.33 mg | 1% |
Demir | 2.26 mg | 13% |
Potasyum | 117.04 mg | 3% |
A Vitamini | 2535.42 IU | 51% |
B1 Vitamini | 0.01 mg | 1% |
B2 Vitamini | 0.01 mg | 1% |
B3 Vitamini | 0.32 mg | 2% |
B6 Vitamini | 1.77 mg | 89% |
E Vitamini | 0.53 mg | 2% |
K Vitamini | 1.67 µg | 0% |