# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Emmental Peyniri | 150 Gram |
2 | Un | 150 Gram |
3 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
4 | Hindistan Cevizi | 1 Tutam |
5 | Karabiber | 1 Tutam |
6 | Margarin | 150 Gram |
7 | Cook Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
Hazırlama: Peynirinizi ince rendeleyin. Karıştırma kabınızın içine un, ince rendelenmiş peynir, oda sıcaklığında yumuşamış küp küp kesilmiş margarini, tuz, karabiber, hindistan cevizini koyup mikserle karıştırınız. Hazırladığınız hamuru 30 dakika kadar üstünü COOK polietilen streç film ile örterek dinlendiriniz.
Pişirme: Hamurunuzdan küçük parçalar kopararak istediğiniz şekli verebilirsiniz. İsterseniz şekilli kalıplar ile de kesebilirsiniz. COOK Yağlı Pişirme Kağıdı serdiğiniz fırın tepsinize yerleştirdikten sonra 210 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika kadar pişiriniz. Afiyet olsun.
Kalori | 338.71 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 30.65 g | 46% |
Katı Yağ | 4.56 g | 23% |
Doymamış Yağ | 4.47 g | 45% |
Sodyum | 541.58 mg | 23% |
Toplam Karbonhidrat | 3.46 g | 1% |
Protein | 6.85 g | 14% |
Kalsiyum | 3.97 mg | 0% |
Demir | 0.22 mg | 1% |
Potasyum | 13.85 mg | 0% |
A Vitamini | 1073.35 IU | 21% |
B12 Vitamini | 0.45 µg | 0% |
E Vitamini | 2.7 mg | 9% |
K Vitamini | 1.12 µg | 0% |