1
Jerk Usulü Tavuk 1. Tavuk butlarını ve diğer malzemeleri geniş bir kapta karıştırıp 10 dk. marine edin.2. Tavuğun sosunu süzüp bir kenara ayırın.3. Tavuk butlarını, iki yüzü kızarıp iyice pişene kadar yağda pişirin. Yada ızgarada yapın.4. Ayırdığınız sosu küçük bir tencerede kaynatın ve kapağı açık olarak 3 dk. kısık ateşte pişirin.5. Sosu tavuğun üzerine gezdirip servis yapın.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
1311.89 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
801.09 g |
1214% |
Sodyum |
0.95 mg |
0% |
Toplam Karbonhidrat |
3.97 g |
1% |
Diyet Lifi |
0.08 mg |
0% |
Protein |
65.34 g |
131% |
Kalsiyum |
8.91 mg |
1% |
Demir |
0.25 mg |
1% |
Potasyum |
22.54 mg |
1% |
A Vitamini |
2.17 IU |
0% |
B6 Vitamini |
0.04 mg |
2% |
E Vitamini |
36.41 mg |
121% |
K Vitamini |
1.14 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.