# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Taze Kaşar | 10 Dilim |
2 | Sivri Biber | 100 Gram |
3 | Domates Kokteyl | 150 Gram |
4 | Patates | 10 Adet |
5 | Kuzu Sote | 1 Kilogram |
6 | Arpacık Soğan | 200 Gram |
7 | Cook Eldiven | 2 Adet |
8 | Cook Fırın Torbası Büyük Boy | 1 Adet |
tako baharatlı kuzulu patates dolma içi azyağlı kuzu but kuşbaşı şeklinde doranıp domates biberve arpacık soğanla soteedilecek
kapak için püre seçtiğimiz iri patateslerin içi oyulacak pataesin içinden çkan fazlası kaşar ve tereyağıyla püre haline getirilecek tako baharatı eklenecek
son aşama hazırlamış olduğumuz içi pataeslere koyup cookfırın torbasına koyup pişmesini bekliyoruz son olarak patatesler piştikten sonra hazırladığımız püreyi kapak yapıpüstü açık şekilde kızartıyoruz afiyet olsun
Kalori | 823.28 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 38.66 g | 59% |
Doymamış Yağ | 0.03 g | 0% |
Sodyum | 21.55 mg | 1% |
Toplam Karbonhidrat | 58.12 g | 19% |
Diyet Lifi | 0.76 mg | 3% |
Protein | 57.18 g | 114% |
Kalsiyum | 528.05 mg | 53% |
Demir | 3.8 mg | 21% |
Potasyum | 1221.06 mg | 35% |
A Vitamini | 556.32 IU | 11% |
B1 Vitamini | 0.08 mg | 5% |
B2 Vitamini | 0.32 mg | 19% |
B3 Vitamini | 1.75 mg | 9% |
B6 Vitamini | 1.19 mg | 60% |
B12 Vitamini | 1 µg | 0% |
E Vitamini | 3.07 mg | 10% |
K Vitamini | 0.01 µg | 0% |