# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Ayçiçek Yağı | 1 Çay Bardağı |
2 | Sofra Tuzu | 1 Tatlı Kaşığı |
3 | Karabiber | 1 Tatlı Kaşığı |
4 | Dana Kuşbaşı | 1.5 Kilogram |
5 | Biber Salçası | 1 Tatlı Kaşığı |
6 | Haşlanmış Nohut | 1 Su Bardağı |
7 | Arpacık Soğan | 1 Kilogram |
8 | Cook Fırın Torbası Küçük Boy | 1 Adet |
Hazırlanışı Etleri yıkayıp süzgece alın. Nohutları haşlayın.
Hazırlanışı (Devam) Soğanların kabuğunu soyup ete ilave edin. Tuz, tane karabiber, biber salçası ve sıvı yağı ekleyip harmanlayın.
Hazırlanışı (Devam) Karışımı nohutla birlikte COOK FIRIN TORBASI’na doldurun.
Pişirme Torbayı iğne ucu ile birkaç yerinden delin. Yemeği 180 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirin.
Servis Servis tabaklarına paylaştırıp torbanın içerisinde kalan sosu üzerine dökerek sıcak servis yapın. Afiyet olsun...
Kalori | 534.16 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 121.82 g | 185% |
Sodyum | 206.01 mg | 9% |
Toplam Karbonhidrat | 29.43 g | 10% |
Diyet Lifi | 1.1 mg | 4% |
Protein | 36.57 g | 73% |
Kalsiyum | 39.31 mg | 4% |
Demir | 2.32 mg | 13% |
Potasyum | 340.34 mg | 10% |
A Vitamini | 1237.7 IU | 25% |
B1 Vitamini | 0.26 mg | 17% |
B2 Vitamini | 0.84 mg | 49% |
B6 Vitamini | 0.3 mg | 15% |
E Vitamini | 4.16 mg | 14% |
K Vitamini | 0.83 µg | 0% |