1
soganları tencereden pembeleştirdikten sonra içine göce koy karıstır sonra tarhanayı atkarıştır suyunu ver 2 subardagı sonra hafif sogusun unu ver kulakmemesi şeklinde yogur sonra ayrı tencerede dag erigi kaynat sonra svanı kavur kaynatılmış erik suyunu ver sonra fasulyeyi nohut haşlanmış olsun attıktan sonra tatlandır kaynat en son yapılan harctan köfteleride at 5 dk kaynat servis yap
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
472.00 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
6.73 g |
10% |
Katı Yağ |
0.05 g |
0% |
Kolestrol |
0.05 mg |
0% |
Sodyum |
47.5 mg |
2% |
Toplam Karbonhidrat |
49.58 g |
17% |
Diyet Lifi |
4.5 mg |
15% |
Protein |
18.71 g |
37% |
Kalsiyum |
182.63 mg |
18% |
Demir |
2.79 mg |
16% |
Potasyum |
205.75 mg |
6% |
A Vitamini |
227.25 IU |
5% |
B2 Vitamini |
0.02 mg |
1% |
B3 Vitamini |
0.18 mg |
1% |
B6 Vitamini |
1.68 mg |
84% |
E Vitamini |
0.33 mg |
1% |
K Vitamini |
0.48 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.