# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Kabak | 6 Adet |
2 | Taze Kaşar | 100 Gram |
3 | Beyaz Soya Unu | 3 Çorba Kaşığı |
4 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
5 | Acı Kırmızıbiber | 1 Tutam |
6 | Dereotu | 1 Demet |
7 | Karabiber | 1 Tutam |
8 | Maydanoz | 1 Demet |
9 | Taze Soğan | 5 Dal |
10 | Yumurta | 2 Adet |
11 | Kabartma Tozu | 10 Gram |
12 | Taze Nane | 1 Demet |
13 | Cook Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
Kabaklar yıkanıp iyice kuruladıktan sonra rendelenir. Fazla suyu avucunuzun içinde iyice sıkıldıktan sonra çukur bir kaba aktarılır. Yeşillikler temizlenip çok ince kıyıldıktan sonra kabakların içine ilave edilir. Rendelenmiş kaşar peynir de eklendikten sonra tahta bir kaşıkla hepsi karıştırılır.
Tüm malzeme, içine COOK yağlı kağıt serilmiş arzu edilen bir kaba boşaltılır. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 30 dakika kadar pişirilir. Afiyet olsun...
Kalori | 185.51 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 6.29 g | 10% |
Katı Yağ | 0.02 g | 0% |
Kolestrol | 0.25 mg | 0% |
Sodyum | 302.19 mg | 13% |
Toplam Karbonhidrat | 7.69 g | 3% |
Diyet Lifi | 2.21 mg | 7% |
Protein | 7.82 g | 16% |
Kalsiyum | 184.88 mg | 18% |
Demir | 2.29 mg | 13% |
Potasyum | 384.96 mg | 11% |
A Vitamini | 4551.97 IU | 91% |
B1 Vitamini | 0.07 mg | 5% |
B2 Vitamini | 0.07 mg | 4% |
B6 Vitamini | 0.1 mg | 5% |
B12 Vitamini | 0.25 µg | 0% |
E Vitamini | 0.16 mg | 1% |
K Vitamini | 183.13 µg | 0% |