1
şehriyeler kavurulur.pirinç ilave edilip kavurma işlemine devam edilir.kısık ateşte pişirilir.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
272.95 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
26.52 g |
40% |
Katı Yağ |
2.57 g |
13% |
Kolestrol |
7.95 mg |
3% |
Sodyum |
522.23 mg |
22% |
Toplam Karbonhidrat |
45.87 g |
15% |
Protein |
4.39 g |
9% |
Kalsiyum |
6.91 mg |
1% |
Demir |
0.08 mg |
0% |
Potasyum |
5.44 mg |
0% |
A Vitamini |
127.35 IU |
3% |
B1 Vitamini |
0.08 mg |
5% |
E Vitamini |
1.16 mg |
4% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.